Acest eveniment a avut loc in data de 23 Jun 2011.

Joi, 23 iunie 2011, de la ora 21:00, trupa Urban Unit vor concerta pe scena The Ark din Bucureşti.

Kusak/Pop Urban Unuit, un proiect muzical complex, orientându-se între jazz-ul clasic, electric, mergând până la cel experimental (electric funk-jazz/groove-jazz/world) este dezvoltat şi susţinut de către doi muzicieni, nu doar nişte profesionişti recunoscuţi ai genului, ci doi artişti complecsi, ei abordând cele mai diverse zone stilistice muzicale în acest context.

Raul Kusak este unul dintre cei mai buni claviaturişti români, adesea considerat drept „cel mai bun instrumentist”, ce a avut colaborări cu nume sonore ale jazz-ului şi blues-ului românesc, dar şi cu faimoşi artişti români şi internaţionali de muzică pop şi rock.

Liviu Pop este un baterist de origine română, stabilit în SUA, unde este o prezenţă constantă pe scena muzicală din New England, colaborând cu diverşi artişti de jazz, blues & soul, pe lângă propriul său grup. Alături de unii dintre artiştii cu care colaborează în Statele Unite, Liviu Pop a participat şi la cele mai importante festivaluri de blues şi jazz din România.

The Ark: Str. Uranus nr. 150, Sector 5, Bucureşti
Telefon: 0724 588 534