Acest eveniment a avut loc in data de 5 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 5 noiembrie 2012, Tuxedomoon va susţine un concert LIVE în premieră, în The Silver Church din Bucureşti.

Legendara trupă americană, Tuxedomoon a fost înfiinţată la San Francisco în anul 1977, în plină epocă de aur a post-punk-ului. După succesul înregistrat cu single-ul „No Tears” (1979), astăzi un clasic al curentului electro punk, trupa a lansat, la Ralph Records, două albume cult: „Half Mute” (1980) şi „Desire” (1981), ce i-au făcut cunoscuţi şi în afara Statelor Unite.

După lansarea mai multor albume sub label-ul propriu, CramBoy, trupa s-a destrămat în anul 1988, iar membrii săi au luat drumuri diferite: Steven Brown (voce, clape şi saxofon) s-a stabilit în Mexic, Peter Principle (bass, electronics) la New York, Blaine L. Reininger (voce, vioară, chitară) în Grecia, iar Luc Van Lieshout (trompeta) şi Bruce Geduldig (visuals) la Bruxelles.

Câţiva ani mai tarziu, Tuxedomoon s-au reunit pentru a compune şi înregistra albumul „Cabin In The Sky” (2004), reafirmându-şi statutul de trupă cult a anilor ’80 şi demonstrând că muzica lor a evoluat odată cu trecerea anilor şi este la fel de relevantă în contextul actual.

Bilete Tuxedomoon

Intrarea la concertul Tuxedomoon din The Silver Church se va face pe bază de liste de invitaţi conform exclusivităţilor prezentate pe pagina proiectului de pe www.plegdemusic.com şi pe bază de bilete.

Biletele sunt în număr limitat şi pot fi achiziţionate în avans online pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ:

Early bird: 39 lei – primele 100 de bilete în perioada 2-7 octombrie 2012
Presale: 49 lei – următoarele 100 de bilete în perioada 8-21 octombrie 2012
Sale: 59 lei – 100 bilete în perioada 22 octombrie-4 noiembrie 2012

Cumpara bilet