Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 noiembrie 2012, ora 20:00, trupa Trooper va concerta în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. Concertul „Trooper – Tari ca munţii” marchează un deceniu de la lansarea albumului „Trooper I„, lansat în octombrie 2002. Din playlist-ul show-ului aniversar nu vor lipsi piese cu care Trooper a făcut istorie în heavy metalul românesc precum: „Pentru tine”, „Strigat”, „Voodoo”, „Tari ca munţii” sau „Încă o luptă„. Show-ul va fi deschis de Wilder care va urca pe scenă de la ora 21:00.

Află cum a fost la concertul Trooper de la OST Fest 2012!

Solistul trupei, Alin Dinca, a prezentat show-ul ca fiind „un concert cu un concept unitar, construit în jurul sintagmei simbol – Tari ca munţii„. Trooper, una din cele mai bune trupe de heavy metal autohton, s-a înfiinţat în 1995 şi înseamnă: Alin Dinca (voce), Laurenţiu Popa (chitara), Aurelian Dinca (chitară şi clape), Ionuţ Rădulescu (bass) şi Ionuţ Covalciuc (tobe).

Concertul din Bucureşti va fi urmat de turneul naţional „Tari ca munţii„, iar fanii Trooper au decis, prin vot, care vor fi cele 13 oraşe prin care formaţia va trece. Acestea sunt în ordine aleatorie: Bucureşti, Galaţi, Braşov, Iaşi, Târgovişte, Buzău, Constanţa, Timişoara, Alba Iulia, Tulcea, Ploieşti, Cluj, Craiova.

Trooper este una din puţinele formaţii româneşti care se pot mândri că au cântat pe aceeaşi scena cu nume mari ale rockului mondial care au trecut prin România: Iron Maiden, Sepultura, Nazareth, The Cult, Manowar, W.A.S.P., Rasmus şi altele.

În cadrul evenimentului din Chaos fanii trupei vor avea parte de o mulţime de surprize printre care şi o sesiune de autografe, care va începe de la ora 20:00. În plus iubitorii muzicii trupei îşi vor putea achiziţiona şi o variană reeeditată a albumului „Trooper I”, în format digi-pack, care pe lângă cele 10 piese conţine şi un documentar.

Preţul unui bilet pentru concertul de la Bucureşti este de 20 lei, acestea sunt disponibile online pe www.biletoo.ro.