Acest eveniment a avut loc in data de 25 Apr 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 20:00, membrii formaţiei Trooper îşi invită fanii să aniverseze împreună 20 de ani de la înfiinţarea trupei. Trooper promite un show aniversar memorabil, alături de o parte dintre prietenii lor, invitaţi pe scenă: Paul Ciuci, Aurel Vasilescu (Compact), Nicu Covaci (Phoenix) şi Cristian Hrubaru (Rock FM). În deschidere vor cânta formaţiile Chrom Dioxid şi Phenomenon.

Programul evenimentului este următorul:

19:00 – Open Doors
19:50 – Chrom Dioxid
20:30 – PhenomenOn
21.10 – Trooper
23:40- Meet and Greet

Trooper este una dintre cele mai cunoscute nume din industria rock-ului românesc, un nume construit în 20 de ani de activitate. Membrii formaţiei au lansat şapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte şi au urcat pe scenă alături de nume grele ca ale rock-ului internaţional, ca Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Megadeth, Europe, Manowar, Nazareth sau WASP.

„Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulţi dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toţi anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert şi avem prieteni care nu au încă vârsta formaţiei noastre. Îi așteptam alături de noi înziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei si să ne bucurăm că, în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului, o trupă a reuşit să supravieţuiască 20 de ani… primii 20 de ani! Vreau să văd Arenele Romane pline de oameni ‘Tari ca Munţii’!” le transmite solistul formaţiei, Alin „Coiotu” Dincă fanilor săi.

Este permisă intrarea publicului cu orice fel de aparatură de filmat: camere video, camere foto profesionale etc. Este interzis accesul cu orice fel de obiecte contondente sau periculoase, arme albe etc.

Bilete Trooper – 20 de ani la Arenele Romane

Trooper a dorit ca preţul biletelor să fie unul accesibil pentru toată lumea, aşa încât, acestea se găsesc la preţul de 10 lei. Categoria de bilete Meet&Greet a fost epuizată în câteva zile de la punerea lor în vânzare. Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. De la intrare pot fi achiziţionate bilete şi tricou Trooper, la preţul de 25 lei.