Acest eveniment a avut loc in data de 15 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 15 septembrie 2016, de la ora 19:00, Travka şi Lucia feat. Muse Quartet concertează la ultimul din seria de concerte Backyard Acoustic Season, pe tereasa de la Clubul Ţăranului din Bucureşti.

UPDATE: Anunţat iniţial la Casa Universitarilor, din cauza unei situaţii neprevăzute şi cu totul excepţională, ce nu ţine de artişti, organizatori sau de gazdele de la Casa Universitarilor, locul de desfăşurare al evenimentului de joi, 15 septembrie, va fi schimbat, la solicitarea autorităţilor.

Înființată în anul 2002, Travka este o trupă de rock alternativ , care a lansat până în prezent trei albume şi continuă să experimenteze noi orizonturi muzicale. Cel mai recent material al grupului, „Okean” (2012) a fost lansat în ediţie limitată de doar 5 exemplare. La rugămintea membrilor, fanii au creat „primul album călător”, care a fost transmis mai departe prin toată ţara.

Formaţia numită „trupa noului val” a participat la mai multe festivaluri de renume din ţară, precum: Peninsula, Green Sensation şi Top T Buzău. „Corabia nebunilor”, „Lumini” şi „Zâmbetul tău” sunt câteva dintre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Lucia este o tânăra cântăreaţă care a debutat în 2011, când a realizat o reinterpretare a piesei „Silence”, de la trupa The MOOoD. După acest cover, Lucia a avut o ascensiune imediată în industria muzicală, iar melodia a strâns 22 milioane de vizualizări pe YouTube.

Lucia a urcat pe scena festivalului Summer Well în 2012 şi, de asemenea a participat la mai multe proiecte caritabile, printre care şi: Gala Persoanelor cu Dizabilități și concertul caritabil UNICEF. În prezent, Lucia își promovează primul album, „Silence” (2015), în care abordează un stil indie-pop.

Bilete Travka și Lucia la Clubul Ţăranului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Travka şi Lucia îl vor suţine la Clubul Ţăranului din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 lei.

UPDATE: Din cauza mutării concertului vânzarea de bilete a fost oprită şi nu se vor mai găsi bilete la intrare, capacitatea maxima a noului loc fiind deja atinsă. Posesorii de bilet care doresc să-şi recupereze contravaloarea acestora sunt rugaţi să scrie celor de la IaBilet pe adresa [email protected].

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte, organizată de Overground Music şi Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din Bucureşti.