Acest eveniment a avut loc in data de 25 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , .

Vineri, 25 noiembrie 2011, de la ora 22:00, Toulouse Lautrec şi Blue Nipple Boy vor concerta pe scena The Ark din Bucureşti.

Rock Star este un eveniment realizat tocmai pentru a scoate concertul din tipare. Rock Star crează o punte între tine şi artiştii preferaţi. Tu trebuie doar să dovedeşti că eşti cu adevarat un a fan al trupelor Toulouse Lautrec şi Blue Nipple Boy, poţi face asta vizitând pagina de Facebook dedicata evenimentului www.facebook.com/NextRockStar.

Cei care vor fi declaraţi la final fani „adevaraţi” vor avea parte de un tratament special atât din partea trupelor, cât şi din partea organizatorilor. Mai exact, oferim: invitaţie la evenimentul din 25 noiembrie 2011 valabilă pentru 8 persoane, vouchere în valoare de 300 lei şi întâlnire şi photoshooting cu trupa  favorită.

Fiecarei a 50-a persoană care va ajunge între orele 22-23 îi va fi oferită intrarea gratuită pentru ea şi înca unui prieten/ă. Preţul unui bilet de intrare este 20 lei.

Toulouse Lautrec vin sa ne încânte cu noul lor album, „Heroes” care conţine 16 piese originale compuse de Toulouse Lautrec în perioada 2009 – 2011, cel mai recent single al trupei – „Domino” – a intrat direct pe locul 1 în TopShow la Radio Guerrilla, videoclipul piesei „Domino” a fost realizat de către Vlad Petri.

Blue Nipple Boy a luat naştere la începutul lui 2010. Prima difuzare în FM a single-lului de debut „Special Invitation” a avut loc la CityFM unde piesa a stat în top mai multe săptămâni consecutiv. Aceşti rebeli ai muzicii romaneşti ce combină mai multe stiluri muzicale vin să ne încânte cu ultimul lor single „Salta Montes”, dar cu siguranţă şi cu hit-urile „Bear Comes Naked” şi „Womanman”.

The Ark: Str. Uranus nr. 150, Sector 5, Bucureşti
Telefon: 0724 588 534