Duminică, 13 martie 2016, de la ora 19:00, Toto Cutugno va susţine concertul „Best Of” la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul va include piese memorabile precum „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992” şi „Figli” şi va fi dedicat mai ales fanelor artistului.

Toto Cutugno este recunoscut pentru slăbiciunea sa faţă de sexul feminin, pe care îl consideră simbolul sensibilităţii, fără de care muzica nu şi-ar avea rostul. Concertul are loc la patru zile după 8 martie, ziua care celebrează femeile din întreaga lume, astfel că Toto Cutugno le va aduce în dar muzica sa fermecătoare.

Artistul italian şi-a exprimat întotdeauna pasiunea şi respectul pentru reprezentantele sexului frumos şi pentru calităţile de care acestea dau dovadă: inteligenţă ascuţită, curaj şi altruism. Femeia i-a fost mereu muza inspiratoare, Toto Cutugno scriind nenumărate piese închinate acesteia. Cea mai celebră piesa este cu siguranţă „Stasera Parliamo di Donne”.

De la primul concert susţinut în România, în 1993, la Cerbul de Aur, Toto Cutugno a revenit în ţara noastră de foarte multe ori, deoarece, aşa cum a declarat în repetate rânduri, iubeşte acest popor şi de fiecare dată când vine aici se simte ca acasă.

Toto Cutugno este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti italieni, care a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru aproximativ 50 de interpreţi celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri. În acelaşi timp, Toto Cutugno este singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Melodia sa „L’italiano”, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de înterpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Bilete Toto Cutugno – „Best Of”, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care Toto Cutugno îi va susţine pe 13 martie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, precum şi online, pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria 1 300 lei cumpără bilete
Categoria 2 250 lei cumpără bilete
Categoria 3 200 lei cumpără bilete
Categoria 4 150 lei cumpără bilete
Categoria 5 100 lei cumpără bilete

Concertul Toto Cutugno – „Best Of”, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, este organizat de Project Events.