Marţi, 27 septembrie 2016, de la ora 20:00, solistul renumitei trupe Modern Talking, Thomas Anders, va susţine un concert live la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Thomas Anders and the Modern Talking band susţin concerte sold out în întreaga lume în care interpretează cele mai cunoscute hituri ale trupei.

Thomas Anders a avut un uriaş succes mondial ca membru al formaţiei germane Modern Talking, cunoscută pentru hiturile: „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri, Cheri Lady”, „Brother Louie”, „No Face, No Name, No Number”,”You Can Win If You Want”, „Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)”, „Geronimo’s Cadillac”, „Sexy, Sexy Lover”, „Only Love can Break Your Heart”, „The Last Exit to Brooklyn” sau „Jet Airliner”.

Trupa pop a devenit faimoasă în perioada anilor ’80-’90. Cântecele lor fiind prezente în topuri, în toate ţările europene. Piesa „You’re my heart, you’re my soul” a fost, în 1984, pe primul loc în topurile muzicale din 35 de ţări.

https://www.youtube.com/watch?v=5ubD-fjrfjY

Modern Talking a definit cu adevărat istoria muzicală de după 1980, trupa reuşind să vândă peste 75 milioane de exemplare ale albumelor în doar trei ani, 150 de milioane de exemplare în întreaga carieră, devenind o adevărată legendă.

Bilete Thomas Anders la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care Thomas Anders and the Modern Talking band îl vor susţine la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 27 septembrie 2016, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Standard Seat 86.11 lei (79 lei + taxe) cumpără bilete
Party zone 75.21 lei (69 lei + taxe) cumpără bilete

Concertul Thomas Anders and the Modern Talking band de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca este organizat de Backstage Events & Production.