Acest eveniment a avut loc in data de 15 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 15 noiembrie 2012, trupa The Tiger Lillies va concerta la Teatrul Odeon din Bucureşti. Concertul are loc în cadrul Festivalului Internaţional al artelor spectacolului muzical “Viaţa e frumoasă!” 2012 şi vine la doar un an după succesul show-ului din  2011 de la acelaşi festival.

Vezi întregul program al festivalului  “Viaţa e frumoasă!” 2012!

The Tiger Lillies este una dintre cele mai interesante trupe din peisajul muzicii britanice. Trupa abordează un stil muzical definit ca „dark cabaret”, un gen extrem de teatral pentru care au devenit recunoscuţi la nivel mondial. The Tiger Lillies are zeci de albume lansate în cei 23 de ani ani de carieră, albumul „The Gorey End” din 2003 a fost recompensat cu o nominalizare la prestigioasele premii Grammy. În plus, musicalul „Shockheaded Peter”, în adaptare proprie, le-a adus şi două premii Laurence Olivier, cea mai înaltă distincţie oferită de Societatea Londoneză de Teatru.

Anul acesta în cadrul Festivalului „Viaţa e frumoasă!” 2012, The Tiger Lillies vor susţine un concert de la ora 19:00, însă vor fi prezenţi şi la proiecţia filmului „Martyn Jacques: Cabinetul Doctorului Caligari” care va avea loc de la ora 21:00, la Teatrul Odeon. Martyn Jacques este unul dintre membrii fondatori ai trupei care va susţine un recital în cadrul proiecţiei. „Cabinetul Doctorului Caligari” este un film mut horror realizat în Germania anului 1920 şi este considerat unul dintre reperele în cinematografia „noir”.

Bilete The Tiger Lillies la Teatru Odeon

Biletele pentru spectacolele The Tiger Lillies de pe 15 noiembrie 2012 pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Ora Preţ
Concert The Tiger Lillies 19:00 55 lei cumpără bilete
Proiecţie film şi concert The Tiger Lillies 21:00 55 lei  cumpără bilete