Marţi, 21 februarie 2017, de la ora 19:00, trupa The Temper Trap susţine primul concert din România, în Fratelli Studios din București. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic, „Thick As Thieves” (2016) şi va fi deschis de trupa The Mono Jacks.

The Temper Trap este o formaţie originară din Australia, ce şi-a început activitatea muzicală în anul 2005. Primii ani de activitate s-au desfăşurat în mare parte în Australia, unde s-au făcut remarcaţi cu uşurinţă datorită concertelor lor hipnotizante.

În 2008 s-au relocat în Londra pentru a înregistra albumul lor de debut, „Conditions”. Influenţele pentru acest material, conform solistului Dougy Mandagi, au fost Radiohead, Prince, Massive Attack şi U2. Cel mai cunoscut single de pe acest material a fost „Sweet Disposition”. Albumul a primit numeroase premii şi recunoaşteri internaţionale, aşa că trupa a început lucrul la cel de-al doilea material.

După o serie de show-uri sold out în America de Nord, The Temper Trap a lansat în mai 2012 al doilea său album. Materialul ce poartă numele trupei a atras atenţia internaţională cu ajutorul melodiilor „Trembeling Hands” şi „Need Your Love”, ale căror videoclipuri au primit recenzii foarte bune. A urmat o perioadă plină de concerte pentru promovarea acestui album, cuprinzând şi concerte de deschidere pentru Coldplay şi The Rolling Stones.

Cel mai recent album The Temper Trap, „Thick As Thieves”, a fost lansat la 10 iunie 2016 şi este primul material care a fost scris cu persoane din exteriorul trupei. După plecarea primului chitarist, Lorenzo Sillitto, în anul 2013, trupa a încercat să experimenteze diverse abordări, cel mai nou album fiind o reflecţie a acestor schimbări. Până la acest moment, au fost lansate două single-uri de pe acest material: „Thick As Thieves” şi „Fall Together”.

Bilete The Temper Trap în Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru primul concert The Temper Trap din Bucureşti, ce va avea loc la Fratelli Studios pe 21 februarie 2017, sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, dar şi în reţeaua fizică Eventim şi IaBilet, la două categorii de preţ.

Fanii care și-au cumpărat deja bilete își pot achiziționa și suplimentul de „Meet & Greet”, la preţul de 50 de lei. Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Categorie Preț
Categorie Acces General 140 lei bilete

Concertul The Temper Trap în Fratelli Studios din Bucureşti este organizat de Pure Indie Entertainment.