Acest eveniment a avut loc in data de 7 Sep 2023.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 7 septembrie 2023, la ora 21:00,  The Motans susține un concert la Hard Rock Cafe din București. Invitat special: Dara.

Trupa The Motans a fost lansată în anul 2016, în Republica Moldova, ajungând la scurt timp una dintre preferatele românilor. Solistul trupei, Denis Roabeș, este cântăreț, compozitor și textier, remarcându-se prin timbrul său vocal special, care reușește cu ușurință să stârnească emoții în rândul publicului. Numele trupei are o strânsă legătura cu visele solistului, care a mărturisit că avea deseori vise cu pisici, fiind animalele sale preferate.

Primul album al trupei este intitulat „My Gorgeous Drama Queens” și include 12 piese, printre care se numără: „August”, „Nota de plată”, „Tu”, „Drama Queen” și „Versus”, piesă cu ajutorul căreia au obținut succesul.

Au urmat numeroase colaborări cu artiști români, cum ar fi: Delia, Irina Rimes și INNA. Cele doua colaborări cu celebra artistă INNA: „Nota de plată” și „Pentru că”, au adunat fiecare peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, ocupând primele locuri în topurile muzicale pentru o lungă perioadă de timp.

În anul 2019, The Motans a câștigat trei premii la The Artist Awards: YouTube Awards, Best Song („Poem” cu Irina Rimes) și Best Collaboration („Poem” cu Irina Rimes). În același an, au susținut și primul concert la Arenele Romane din București – „The Motans Grand Concert”.

Bilete The Motans la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul The Motans de la Hard Rock Cafe din București, de pe 7 septembrie 2023, pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de prețuri:

Acces General (cu loc la masă, în sală): 168,73 lei
Fără loc, în fața scenei: 106,95 lei

La intrare biletele au următoarele prețuri:

Acces General (cu loc la masă, în sală): 180 lei
Fără loc, în fața scenei: 120 lei

Concertul The Motans de la Hard Rock Cafe din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.