Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 17 ianuarie 2019, de la ora 21:30, trupa The Motans concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

The Motans și-au lansat, de curând, albumul de debut, „My Gorgeous Drama Queen”, moment ce au ales să îl sărbătoarească alături de fani. Albumul conține 12 piese printre care și colaborările cu Delia („Weekend”), INNA („Nota de plată) și sau Keed („Lilith”). Nu lipsesc nici piesele „Versus”, „August”, „1000 RPM” sau „Jumătate stai”.

The Motans a fost fondată în anul 2016 la Chişinău de către solistul trupei, Denis Roabeş. „Versus” a fost piesa care i-a propulsat în topuri şi le-a adus succesul pe piaţa muzicală românească. Piesele scrise de către solistul trupei reprezintă o trăire interioară a artistului transpusă în stilul rhythm & soul.

Numele trupei îşi are originile în visele solistului, care înainte de a-şi începe cariera muzicală visa doar motani şi pisici. Surprinzător, atunci când a început să cânte, visele au încetat.

Melodii precum „Versus”, „Tu”, „Jumătate stai”, „Ctrl Alt Delete”, „August” şi „42” au dus trupa The Motans pe primele locuri în topurile româneşti, iar colaborările cu Delia („Weekend”) şi INNA („Nota de plată”) au adus şi o mai mare recunoaștere trupei.

Bilete The Motans la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Motans de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 17 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general cu loc la masă în sală 89 lei bilete
Fără loc în faţa scenei – pe ringul de dans 49 lei bilete

Concertul The Motans de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.