Joi, 7 decembrie 2023, de la ora 20:00, The Motans va susține pentru prima dată un concert special, intitulat „Grand Christmas” la Club Guesthouse din București.

În această perioadă a sărbătorilor, fanii vor avea parte de o surpriză din partea artistului, oferindu-le ocazia unică de a se bucura de melodiile lor preferate într-un decor festiv, înconjurați de un brad și instalații luminoase. București, Iași și Cluj-Napoca sunt printre orașele pe care The Motans le-a ales pentru a găzdui concertul „Grand Christmas” și pentru a oferi publicului său o experiență muzicală deosebită.

Trupa The Motans a fost lansată în anul 2016, în Republica Moldova, ajungând la scurt timp una dintre preferatele românilor. Solistul trupei, Denis Roabeș, este cântăreț, compozitor și textier, remarcându-se prin timbrul său vocal special, care reușește cu ușurință să stârnească emoții în rândul publicului. Numele trupei are o strânsă legătura cu visele solistului, care a mărturisit că avea deseori vise cu pisici, fiind animalele sale preferate.

Primul album al trupei este intitulat „My Gorgeous Drama Queens” și include 12 piese, printre care se numără: „August”, „Nota de plată”, „Tu”, „Drama Queen” și „Versus”, piesă cu ajutorul căreia au obținut succesul.

Au urmat numeroase colaborări cu artiști români, cum ar fi: Delia, Irina Rimes și INNA. Cele doua colaborări cu celebra artistă INNA: „Nota de plată” și „Pentru că”, au adunat fiecare peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, ocupând primele locuri în topurile muzicale pentru o lungă perioadă de timp.

În anul 2019, The Motans a câștigat trei premii la The Artist Awards: YouTube Awards, Best Song („Poem” cu Irina Rimes) și Best Collaboration („Poem” cu Irina Rimes). În același an, au susținut și primul concert la Arenele Romane din București – „The Motans Grand Concert”.

Bilete The Motans – Grand Christmas la Guesthouse în București

Biletele pentru concertul The Motans – Grand Christmas la Club Guesthouse în București, de pe 7 decembrie 2023, pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro, la prețul de 160 lei.