Acest eveniment a avut loc in data de 1 Feb 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 1 februarie 2023, de la ora 21:00, The Mono Jacks susțin un concert la Expirat – Halele Carol din București.

Trupa The Mono Jacks anunță un nou album în această primăvară, album pe care se vor regăsi single-urile „Aici acum” (2022), „Spune” (2022), „Undeva” (2023). După lansarea albumului, trupa va susține o serie de concerte prin toată țara. The Mono Jacks au în plan pentru următoarele luni și lansarea de muzică pe vinil.

Povestea The Mono Jacks a început în 2008, când solistul Doru Trăscău a fondat trupa de rock alternativ cu influențe post-punk. În 2009 au susținut primul lor concert, iar în anul următor au lansat primul lor album, „Now in Stereo” (2010). Din 2008 până în prezent, au lansat 3 albume și 2 EP-uri pe care se regăsesc cele mai cunoscute titluri ale lor: „1000 De Da”, „O Fi Un Vis”, „Umeri Aurii”.

Cei patru membri, Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe) au fost prezenți la festivaluri de muzică importante, atât în țară, cât și în străinătate: Living Rock, Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noordeerslag, ARTmania, TIFF, în urma cărora s-au bucurat de recunoaștere și apreciere din partea publicului internațional.

Bilete The Mono Jacks în Expirat – Halele Carol din București

Biletele pentru concertul The Mono Jacks în Expirat – Halele Carol din București, din data de 1 februarie 2023, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la prețul de 90 lei.

Concertul The Mono Jacks de la Expirat – Halele Carol din București este organizat de Overground Music.