Acest eveniment a avut loc in data de 31 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 31 octombrie 2018, de la ora 20:30, australienii de la The Cat Empire revin în concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. În deschidere, DJ Jumps.

Program concert

20:00 – acces
20:30 – 21:00 – DJ Jumps
21:30 – 23:00 – The Cat Empire

Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii şi este dificil de descris şi foarte greu de categorisit. Reputaţia trupei s-a construit pe un show live haotic şi puternic, show văzut în recentul turneu de peste jumatate de milion de fani care şi-au cumpărat bilete la concertele trupei.

O data cu cel mai recent album „Rising With The Sun” (2016), care s-a situat în Top 20 în 16 ţări din lume, trupa a pornit în câteva turnee mondiale de succes. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozivă plină de artificii şi arome exotice, alături de un ritm foarte adânc.

The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze şi muzică ce-ţi dă impresia că tocmai ai fost furat şi introdus într-o paradă mare şi colorată.

Bilete The Cat Empire la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Cat Empire, de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 31 octombrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau în format electronic de pe www.iabilet.ro, la următoarele preţuri.

Categorie Preţ presale* Preţ întreg
Acces General 105 lei 120 lei bilete
Golden Circle 135 lei 150 lei bilete

Presale: până pe 31 octombrie.
Zona Golden Circle din faţa scenei are doar 400 de locuri.

Program şi reguli de acces

Fumatul în cort este interzis, acesta este permis doar în locurile special amenajate şi marcate.

Nu se poate părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui achiziţionat un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Se recomandă purtarea căştilor speciale pentru protecţia auzului copilului.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe baza de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Este interzis în zona de concert: accesul cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte bauturi şi alimente din exteriorul zonei, accesul cu materiale inflamabile, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Concert The Cat Empire la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.