Luni, 26 iunie 2023, de la ora 19:00, formația britanică The 1975 revine în România, la Romexpo din București, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Being Funny in a Foreign Language”. În deschidere va concerta Dimitri’s Bats.

Inițial, concertul a fost programat la Arenele Romane, dar a fost mutat la Romexpo, într-o locație mai mare, show-ul fiind aproape sold out, iar producția trupei fiind una pe măsură.

Fanii care aveau bilete la categoria Premium vor fi relocați automat la tribuna Premium (VIP), fanii cu bilete la categoria Teren vor sta în continuare în fața scenei, iar fanii cu bilete la Acces General vor sta tot la categoria Acces General (fără loc) în spatele categoriei Teren. Biletele sunt automat valabile pentru noua locație.

Trupa The 1975 s-a format în anul 2002, când membrii Matthew Healy (voce, chitară), Adam Hann (chitară), Ross MacDonald (bass) și George Daniel (tobe) s-au întâlnit în timpul liceului și au început să cânte cover-uri ale pieselor punk într-un bar local din Marea Britanie. De atunci, trupa a devenit un nume important în lumea muzicii rock alternativ/indie-pop, cu o colecție de cinci albume remarcabile, printre care și „I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It” (2016), care a ajuns pe locul 1 în topurile de specialitate din Marea Britanie și SUA.

Recent, trupa a lansat un nou album, „Being Funny in a Foreign Language”, despre care solistul a declarat că este un album foarte sincer, diferit de celelalte care au fost inspirate de internet, droguri, și alte elemente care le defineau ca fiind „sexi”. „Being Funny in a Foreign Language” este un album al iubirii mature, trecute prin diferite etape, precum reiese din piese precum „All I need to hear” și „About you”.

Unele dintre cele mai faimoase piese ale trupei sunt „Robbers” și „The Sound”, cu până la 90.000.00 de vizualizări și peste 3.000.000 de abonați pe canalul lor de YouTube.

Bilete concert The 1975 la Romexpo din București

Biletele pentru concertul The 1975 de la Romexpo din București, de pe 26 iunie 2023, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Premium (cu loc) –  în sectoarele K și E – 268,41 lei
Teren, (fără loc, în fața scenei) – 227,22 lei
Acces general (cu loc) – cu loc în arenă, mai puțin în sectoarele K și E – 165,43 lei

La intrare prețul biletelor va fi de:

Premium (cu loc) – 280 lei
Teren (fără loc, în fața scenei) – 240 lei
Acces General (cu loc) – 180 lei

Copiii sub 7 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Nu se recomandă prezența copiilor sub 10 ani.

Accesul cu umbrele este interzis.

Concertul The 1975 de la Romexpo din București este organizat de către BestMusic Live Concerts.