Acest eveniment a avut loc in data de 18 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 18 septembrie 2017, de la ora 19:30, trio-ul israelian Tatran revine la Bucureşti, în clubul Control, şi deschide un nou sezon de concente Jazz Nouveau. Concertul are loc în locul celui pe care Zoe Keating trebuia să-l susţină la Bucureşti, dar care a fost anulat din cauza programului artistei.

Constituit în 2011, în Tel Aviv, Israel, trio-ul Tatran abordează un mix psychedelic de jazz experimental şi post–rock. Formaţia este compusă din Offir Benjaminov (bass), Tamuz Dekel (chitară) şi Dan Mayo (tobe), iar primul lor album, „Shvat”, a fost lansat în anul 2014. Una din piesele de pe acest album care a atras atenţia publicului internaţional este un cover după una din melodiile The Beatles, „Strawberry Fields Forever”.

După lansarea celui de-al doilea album, „Soul Ghosts” (2015), Tatran a susținut două concerte în România, unul în deschiderea seriei de concerte Jazz Nouveau din 2016, dar şi la Festivalul Jazz in the Park, din Cluj-Napoca. Cel mai recent album Tatran, „No Sides” (2017), îşi propune să ofere o viziune mai sinceră asupra artiştilor, conectată puternic de stările şi trăirile curente.

Seria Jazz Nouveau din clubul Control din Bucureşti mai cuprinde concertele:

9 octombrie – Kinga Glyk
6 noiembrie – Henri Texier Hope Quartet
27 noiembrie – The Bad Plus
4 decembrie – KRiSPER

Bilete Tatran în Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Tatran, ce va avea loc în clubul Control din Bucureşti, pe 18 septembrie 2017, sunt disponibile online pe www.eventbook.ro, la preţul de 35 lei.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care îşi propune să aducă în atenţia publicului bucureştean artişti locali şi internaţionali aflaţi din punct de vedere stilistic la confluenţa dintre jazz şi alte genuri muzicale.