Acest eveniment a avut loc in data de 8 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la , din , .

Luni, 7 decembrie 2015, de la ora 20:00, Tarja Turunen va concerta la Ateneul Român din Bucureşti, iar marţi, 8 decembrie 2015, la Opera Naţională din Cluj-Napoca. Solista de rock simfonic revine la Bucureşti, dar va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca, într-un show special de Crăciun, ce face parte din turneul „Ave Maria Christmas Tour”.

După turneul susţinut cu succes în jurul lumii pentru promovarea albumului symphonic rock „Colours of the Dark”, soprana se întoarce la originile sale, muzica clasică, printr-un nou turneu „Ave Maria Christmas Tour”. Acompaniată de pian, vioară şi flaut, Tarja Turunen va introduce publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi reprezentative voci ale Finlandei. Artista şi-a început cariera muzicală în 1996, alături de trupa Nightwish până în anul 2005, dând voce unor piese devenite clasice ca „Wishmaster”, „Wish I Had an Angel” sau „Sleeping Sun”.

După despărţirea de trupă, Tarja Turunen a început o carieră solo, lansând 4 albume de studio alături de toboşarul Mike Terrana şi alţi instrumentişti de renume. În paralel, artista a dezvoltat şi alte proiecte, printre care „Beauty and The Beat”, în care a susţinut concerte în întreaga lume fiind acompaniată de câte o orchestră locală şi de toboşarul Mike Terrana.

În concertul din decembrie, solista va face încă o dată o demonstraţie deosebită a versatilităţii vocale, pregătindu-ne pentru magia Crăciunului.

Bilete Tarja Turunen la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele Tarja Turunen de la Ateneul Român din Bucureşti şi de la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, din 7 şi 8 decembrie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la preţuri care variază în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete

Concertele Tarja Turunen de la Bucureşti şi Cluj-Napoca sunt organizate de Phoenix Entertainment.