Festivalul de muzică Blaj aLive revine în perioada 5-6 iunie 2015 cu două zile de pop-rock şi electronic. Sunrise Avenue, Şuie Paparude şi Coma (RO) sunt primele confirmări ale evenimentului ce se desfăşoară pe Câmpia Libertăţii din Blaj.

Sunrise Avenue este trupa finlandeză cu 1 milion de albume vândute în toată lumea şi 3 premii EMMA. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav şi prezenţă incendiară pe scenele din toată lumea, Sunrise Avenue aduce pe Câmpia Libertăţii super-hit-urile „Fairytale Gone Bad”, „Hollywood Hills”, „The Whole Story”, alături de albumele legendare „Unholy Ground” şi „Out of Style”.

Şuie Paparude şi Coma participă în premieră la festival şi vor completa muzica electronică, pop-rock şi new-wave de pe scenele Blaj aLive.

Locul unde s-a ţinut Marea Adunare Naţională de la 1848, Câmpia Libertăţii a căpătat o nouă semnificaţie în ultimii 3 ani. Proiectul Blaj aLive s-a construit urmând valorile votate în Adunarea Istorică de la Blaj: libertate, egalitate, solidaritate şi dezvoltare culturală prin educaţie. Blaj aLive crede în puterea muzicii de a aduce oamenii împreună, dar şi în forţa proprie de a reda încrederea comunităţii în valorile fundamentale.

Anul trecut, Blaj aLive a adus pe câmpie peste 11.000 de oameni, 30 artişti, precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo.

Bilete şi abonamente Blaj aLive 2015

Abonamentele pentru Blaj aLive 2015, în valoare de 30 de lei, vor fi disponibile până la sfârşitul anului, urmând să coste până la 90 de lei în zilele festivalului. Vizitatorii care optează pentru camping în zona amenajată îşi pot achiziţiona abonamente speciale, cu 50 de lei în plus în fiecare etapă de presale. Abonamentele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Abonament presale 30 lei cumpără abonament
Abonament presale + camping 80 lei  cumpără abonament
Bilet 5 iunie 60 lei cumpără bilet
Bilet 6 iunie 60 lei cumpără bilet
Bilet 5 iunie + camping 75 lei cumpără bilet
Bilet 6 iunie + camping 75 lei cumpără bilet

Blaj aLive este un proiect iniţiat de Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.