Acest eveniment a avut loc in data de 19 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, de la ora 21:00, Şuie Paparude va susţine un concert în club Colectiv din Bucureşti, în cadrul petrecerii Dansul şi Avansul. UFe, AltOm, NotSoCommonDJ şi The Basstard întregesc line-up-ul petrecerii.

Şuie Paparude poartă din ’93 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale româneşti pornit din underground. Michi, Dobrică şi Bean împrospătează continuu atmosfera noastră sonoră cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice.

Cu 8 albume la activ şi piese ca „Mutaţia”, „Ajutor”, „Scandal”, „Armada verbală”, „Pentru inimi”, „Cea mai bună zi”, „Soundcheck” sau „E suflet în aparat” au încântat generaţii de ascultători şi au devenit parte a istoriei muzicii româneşti.

UFe şi AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor „Dansul şi Avansul”, iar combinaţia între un colecţionar de muzică din toate meridianele lumii şi un autentic degustător de party vibes s-a dovedit a fi un mix perfect între boogie woogie, replici în portugheză, ritmuri de samba şi beaturi tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi acestea pot fi achiziţionate de la intare, în seara evenimentului.