Acest eveniment a avut loc in data de 4 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 4 iunie 2011, trupa britanică Suede concertează în premieră la Bucureşti, la Arenele Romane. În deschidere va concerta trupa The Mono Jacks.

Vezi care sunt regulile de acces şi recomandarile pentru concertul Suede!

Suede este una dintre cele mai influente şi mai de succes trupe britanice de rock alternativ, pioneri ai curentului britpop alături de Blur, Oasis şi Pulp.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de reunire al trupei, care anul trecut a revenit pe scenă după o pauzăde 7 ani. În anul 2003, după 14 ani de carieră, 5 albume de studio, 3 compilaţii, 3 DVD-uri şi 21 de single-uri, trupa Suede s-a destramat, membrii trupei concentrându-se pe proiecte solo.

Albumul autointitulat „Suede” reuşeşte să primească Discul de Aur în prima săptămână de la lansare, detronându-i pe cei de la Depeche Mode şi chiar să câştige în decursul aceluiaşi an, premiul Mercury Music pentru cel mai bun album britanic.

Alte trei din albumele lansate ulterior, “Dog Man Star”, “Coming Up” şi “Head Music” au reuşit să câştige Discul de Aur sau Discul de Platină şi să atingă prima poziţie în topurile din ţări precum Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Finlanda şi Danemarca. Primele doua albume, “Suede” şi “Dog Man Star” au fost incluse în cartea „1001 albume de ascultat într-o viaţă” scrisă de Robert Dimery.

Hituri precum “Animal Nitrate”, “The Wild Ones”, “Trash”, “Saturday Night”, “She’s In Fashion” sau “Lazy” vor putea fi ascultate live la Arenele Romane la primul concert Suede de la Bucureşti.

Bilete Suede

Biletele pentru concertul Suede de la Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim. Preţurile biletelor pentru acest concert variază în funcţie de data achiziţionării şi de poziţionarea în arenă.

Preţul biletelor achiziţionate până la 17 aprilie 2011:

Cat. I: 150 lei
Cat. II: 130 lei
Cat. III: 100 lei

Preţul biletelor achiziţionate după 17 aprilie 2011:

Cat. I: 180 lei
Cat. II: 160 lei
Cat. III: 130 lei

Cumpara bilet

Concertul Suede este produs de One Event.

http://www.youtube.com/watch?v=MD3-e3PvCuU