Acest eveniment a avut loc in data de 26 Jun 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 26 iunie 2018, de la ora 18:00, trupa americană Stone Sour concertează la Arenele Romane din Bucureşti. Trupa Nothing More şi încă o trupă ce urmează a fi anunţată vor concerta în deschidere.

Program concerte

17:45 – VIP & Early Entry Tickets
18:00 – acces
18:00 – 19:00 – Stone Sour VIP Meet and Greet
19:15 – 19:40 – TBA
20:10 – 21:00 – Nothing More
21:30 – 22:55 – Stone Sour

Stone Sour este un grup care şi-a început activitatea în 1992. Chiar dacă după 5 ani trupa şi-a încetat activitatea, în 2000 a revenit, iar în prezent se poate lauda cu peste 2 milioane de albume vândute în Satele Unite. Stone Sour înseamnă Corey Taylor (voice, chitară – solist şi în trupa Slipknot), Josh Rand (chitară), Roy Mayorga (tobe), Jimmy Chow (bass) şi Christian Martucci (chitară).

De-a lungul carierei, grupul a primit trei nominalizări la Premiile Grammy, toate la categoria Best Metal Performance. Stone Sour a devenit una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe de alternative metal din lume, iar piese precum „Throgh Glass”, „Bother” şi „Tired au devenit rapid hit-uri şi au urcat pe primele poziţii în topurile muzicale din întreaga lume. Cel mai recent material, „Hydrograd” a fost foarte bine primit de către fanii grupului, dar şi de presa de specialitate. Albumul a fost lansat pe 30 iunie şi a câştigat premiul pentru Hard Rock Album of The Yeard la Premiile Loudwire.

Bilete Stone Sour la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Stone Sour îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 26 iunie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, dar şi în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Categorie Preţ presale Preţ presale 2 Preţ la intrare
Categoria A 165 lei 175 lei 185 lei bilete
Categoria B 149 lei 155 lei 159 lei  bilete
Categoria C 100 lei 110 lei 120 lei bilete

Presale până pe 5 iunie
Presale II până pe 26 iunie

De asemenea, organizatorii au pus în vânzare şi pachete speciale cu bilete incluse:

  • Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme, poster cu autograf, brăţară specială – doar 50 de bucăţi) – 384 de lei earlybird şi 404 lei în presale
  • Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson – doar 75 de bucăţi) – 616 lei earlybird şi 636 lei în presale
  • Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces într-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pană de chitară, ecuson – doar 6 bucăţi) – 1311 lei în earlybird şi 1331 lei în presale

Pachetele speciale nu se rambursează, sunt NOMINALE şi nu sunt transferabile. Toate materialele incluse în pachet vor fi primite în ziua concertului.

Posesorii de bilete categoria A primesc şi un poster color şi o brăţară.
Posesorii de bilete categoria B primesc şi o brăţară.

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K şi E
Categoria B: fără loc, în faţa scenei
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B.

Numarul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii şi nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K ţi E (sectoarele alocate Categoriei A) este de 900 de locuri, dar au fost puse în vânzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort.

Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul şi în categoriile B şi C, iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul şi în Categoria C. Fanii care au bilet în categoria C pot sta doar în categoria C. Categoria C are şi locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai puţin K şi E), dar pot sta şi în picioare în spatele categoriei B.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi. Cei sub 14 ani au acces gratuit şi trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul Stone Sour la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.