Acest eveniment a avut loc in data de 30 Jun 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 30 iunie 2014, de la ora 19:00, în Club Fabrica din Bucureşti va avea loc primul eveniment Sabotage Summer Day din acest an. Pe scenă vor concerta americanii de la Stick To Your Guns şi patru trupe româneşti: COMA, Perfect Zero for Infinity, Breathelast şi Key to the Crown.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Stick To Your Guns din Fabrica

Completează formularul de mai jos până luni, 30 iunie 2014, ora 12:00 şi poţi câştiga o invitaţii pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătoarea este Ana-Maria Nica. Felicitări!


Stick To Your Guns este o trupă de hardcore, înfiinţată în 2003, în America. Solistul acestei trupe, Jesse Barnett este şi fondatorul ei, iar în scurt timp, trupa a ajuns un nume de referinţă în ceea ce priveşte noul val din muzica punk hardcore. Stick To Your Guns are până în prezent o discografie ce cuprinde patru albume, dintre care cel mai recent, „Diamond” (2012), este şi cel mai renumit. În prezent, membrii formaţiei lucrează la un nou album, având o colaborare cu John Feldman (Good Charlotte, Lost Prophets, Panic! at The Disco). Concertul din Club Fabrica este primul pe care trupa americană îl susţine în România.

COMA, Perfect Zero for Infinity, Breathelast şi Key to the Crown sunt nume cunoscute pe scena muzicii româneşti şi vor cânta în deschiderea Stick To Your Guns, pe 30 iunie 2014, în Club Fabrica.

Accesul se face începând cu ora 19:00, primul concert din program fiind cel al trupei Key to the Crown, care va urca pe scenă în jur de ora 20:00, urmată de trupa Breathlast, la ora 20:30. După ora 21:00 cei de la Perfect Zero for Infinity vor fi pe scenă, Coma fiind ultima trupa autohtonă din line-up ce va cânta începand cu ora 22:00. Stick to Your Guns va începe concertul în jurul orei 23:00.

Sabotage Summer Day face parte din seria evenimentelor Sabotage, dedicate muzicii alternative. Organizatorii Sabotage îşi doresc să stabilească o legătură între diferite genuri de muzică, de la ska şi metal, până la hip-hop şi punk şi hardcore.

Bilete Stick To Your Guns la Bucureşti

Biletele pentru concertul Stick To Your Guns din Club Fabrica se pot achiziţiona la preţul de 40 lei, în pre-sale, de pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro sau din reţeaua Diverta. În ziua evenimentului se pot achiziţiona de la intrare, la preţul de 50 lei, în limita locurilor disponibile.