Acest eveniment a avut loc in data de 6 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 6 noiembrie 2011, începând cu orele 19:30, Ştefan Bănică Jr. vă invită la un superconcert la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai respectaţi artişti români ai momentului. Concertele artistului din preajma sărbătorilor de iarnă sunt deja o tradiţie, acesta fiind al zecelea an consecutiv în care concertează de Crăciun la Bucureşti.

Artist polivalent – muzician, actor, prezentator tv şi radio, regizor, Ştefan Bănică Jr. are o carieră impresionantă ce se întinde pe 25 de ani. A început să cânte dinainte de a merge la şcoală, la frageda vârstă de 3 ani, ca şi Mozart, Ştefan cânta pentru prima oară în public, în tramvai. L-a avut ca model în carieră chiar pe tatăl său, de la care a moştenit talentul actoricesc şi muzical.

Ştefan Bănică Jr. este un artist desăvârşit, iar multele premii câştigate de-a lungul anilor confirmă acest lucru. Are 13 discuri lansate, peste 1.000 de concerte în întreaga ţară, din 1994 şi până în prezent a susţinut peste 30 de concerte „sold out” la Sala Palatului, iar apariţiile sale de Crăciun au creat adevărate recorduri: 7 concerte consecutive de Crăciun „sold out” la Sala Palatului, vânzându-se peste 165.000 de tichete în total.

Dorind să împărtăşească bucuria, energia şi emoţia unui eveniment artistic de primă mărime şi celor care nu pot ajunge în Bucureşti de sărbători, Ştefan Bănică Jr. se îndreaptă acum spre Constanţa, după cum declară: „Spre deosebire de alţi ani, am decis să cântăm în diferite oraşe ale ţării, şi mai mici, şi mai mari, pentru publicul care ne cere şi care nu are posibilitatea să ne vadă în Bucureşti, pe viu, la sfârşit de an. Vă aştept la Constanţa!”.

Preţul biletului este de 100 lei.

Biletele pentru concertul de la Constanţa, din data de 6 noiembrie 2011, se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, dar şi online: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro.

Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa: B-dul Alexandru Lăpuşneanu nr. 1
Tel/Fax 0241 699066