Acest eveniment a avut loc in data de 15 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 15 iulie 2015, de la ora 19:00, trupa finlandeză Sonata Arctica va concerta în premieră la Bucureşti, pe scena de la Arenele Romane, în cadrul unui after party oficial METALHEAD Meeting 2015. Invitatele speciale ale serii sunt formaţiile: TROOPER, An Theos şi Shifting Sands.

Programul concertelor:

18:00 – acces
19:00 – Shifting Sands
19:50 – An Theos
20:40 – Trooper
22:20 – 23:50 – Sonata Arctica

CONCURS: Câştigă invitaţii la Sonata Arctica

Completează formularul de mai jos până miercuri, 15 iulie 2015, ora 12:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Liana Bodorin şi Corina Veronica. Felicitări!


Înfiinţată în 1995 în Kemi, Finlanda, Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite trupe de power metal. Până în prezent trupa are la activ 9 albume de studio, prezenţe la importante festivaluri de gen din toată lumea şi turnee alături de nume importante ale rock-ului internaţional: Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper.

TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate aşa că show-ul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toată cariera trupei. An Theos şi Shifting Sands sunt două două dintre trupele câştigătoare la concursul „The Road To Kavarna”.

Bilete Sonata Arctica la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Sonata Artica, de pe 15 iulie 2015 de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ până la 1 iulie După 1 iulie La intrare
Golden Circle 70 lei 80 lei 100 lei cumpără bilete
Acces General  50 lei 60 lei 80 lei  cumpără bilete

Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

Reguli şi informaţii de acces

Porţile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul este permis pe bază de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brăţară. Odată intraţi în incinta Arenelor Romane nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui sa cumpăraţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie), dar şi a căştilor speciale pentru protecţia auzului copilului.

Este interzis în zona de concert accesul cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele (se recomandă pelerine de ploaie), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animalele de companie. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Concertul Sonata Artica este un eveniment METALHEAD.