Acest eveniment a avut loc in data de 26 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 26 octombrie 2017, de la ora 21:30, Smiley concertează la Hard Rock Cafe din Bucueşti.

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi din România, care a debutat în industria muzicală în 2001. A cunoscut succesul cu trupa Simplu, alături de care a înregistrat numeroase hituri, precum: „Oficial îmi merge bine”, „Mr Originality” şi „O secundă”. Alături de colegii de la Simplu, Smiley şi-a trecut în palmares cinci discuri de aur, unul pentru fiecare album înregistrat.

Cariera sa solo a început odată cu lansarea materialului „În lipsa mea”, de pe care au fost extrase mai multe single-uri, printre care piesa care dă titlul albumului, „Preocupat cu gura ta” şi „Am bani de dat”. Au urmat încă două albume foarte apreciate de public: „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013). „Preocupat cu gura ta”, „Nemuritori”, „Acasă”, „Oarecare”, „Pierdut buletin” şi „Insomnii” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului. De-a lungul carierei, Smiley a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, printre care: Delia, Andra, Uzzi, Pacha Man, Alex Velea, Cheloo şi DOC.

În acest an, Smiley împlineşte 10 ani de carieră solo, iar artitul şi-a propus să sărbătorească această anivesare în stil mare, prin diverse lansări şi concerte live. Pe lângă spectacolul obişnuit de 1 iunie, de la Arenele Romane, Smiley celebrează aniversare anilor de activitate pe fiecare dată de 10 a lunii, prin lansare unei noi melodii. „Flori de platic”, „De unde vii la ora asta?”, „Să-mi fie vară”, „Domnu Smiley” şi „O alta EA” se numără printre cântecele din proiectul „10 ani”.

Pe lângă activităţile din lumea muzicii, Smiley a cochetat cu televiziunea şi dansul. A participat la două dintre sezoanele show-ului „Dansez pentru tine”, concurs la care a ajuns de fiecare dată până în finală. În prezent, face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” şi este prezentator, alături de Pavel Bartoş, la show-ul „Românii au Talent”.

Bilete Smiley la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Smiley la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 26 octombrie 2017, se pot achiziţiona din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general – loc la masă 130 lei bilete
Supliment Meet & Greet 100 lei bilete
Acces general – fără loc 80 lei bilete

Concertul Smiley la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.