Acest eveniment a avut loc in data de 3 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 3 noiembrie 2016, de la ora 21:30, Smiley concertează la Hard Rock Cafe din parcul Herăstrău din Bucueşti.

Smiley sau Andrei Tiberiu Maria, pe numele său din buletin, a debutat în industria muzicală în 2001. A cunoscut succesul cu trupa Simplu, alături de care a înregistrat numeroase hituri, precum: „Oficial îmi merge bine”, „Mr Originality” şi „O secundă”. Alături de colegii de la Simplu, Smiley şi-a trecut în palmares cinci discuri de aur, unul pentru fiecare album înregistrat.

În 2008, cântăreţul a lansat albumul „În lipsa mea”, moment ce a marcat începutul carierei sale ca artist solo. Au urmat încă două albume foarte apreciate de public: „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013). „Preocupat cu gura ta” „Nemuritori”, „Acasă”, „Oarecare”, „Pierdut buletin” şi „Insomnii” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

De-a lungul carierei, cântăreţul născut la Piteşti, a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, printre care: Delia, Andra, Uzzi, Pacha Man, Alex Velea, Cheloo şi DOC. De asemenea, artistul a primit numeroase distincţii şi a stabilit performanţe remarcabile. Printre premiile obţinute se numără: „Cel mai bun producător” (2012), „Cel mai bun website” (2012), „Cel mai bun artist masculin” (2011) şi „Cel mai bun album” (2008), toate la gala Romanian Music Awards.

Pe lângă activităţile din lumea muzicii, Smiley a cochetat cu televiziunea şi dansul. A participat la două dintre sezoanele show-ului „Dansez pentru tine”, concurs la care a ajuns de fiecare dată până în finală. În prezent, face parte din juriul show-ului de talente „Vocea României” şi este prezentator, alături de Pavel Bartoş, la show-ul „Românii au Talent”.

Bilete Smiley la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Smiley la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 3 noiembrie 2016, se pot achiziţiona online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general – loc la masă 130 lei cumpără bilete
Supliment Meet & Greet 100 lei cumpără bilete
Acces general – fără loc 80 lei cumpără bilete

Concertul Smiley la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.