Acest eveniment a avut loc in data de 28 Jun 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 28 iunie 2015, Slash împreună cu Myles Kennedy & The Conspirators revin în România pentru un al doilea concert, de data aceasta în aer liber, pe care îl vor susţine la Arenele Romane din Bucureşti începând cu ora 20:00.

Programul concertului:

19:00 – acces
20:00 – RoadKillSoda
20:20 – Raven Eye
21:30 – Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators

În deschidere vor cânta Raven Eye, un trio britanic format din chitaristul rock Oli Brown, basistul Aaron Spiers şi toboşarul Kev Hickman şi trupa românească RoadkillSoda, care va deschide concertul în ritmuri stoner rock, o combinaţie de heavy metal, rock psihedelic, blues rock şi doom metal.

Chitaristul american Slash are în spate o carieră impresionantă de mai bine de trei decenii, devenind cunoscut în cadrul formaţiei Guns N’Roses, şi s-a remarcat prin solo-uri de chitară care au înnebunit mulţimile ani de-a rândul. Chitaristul cu joben s-a bucurat de o mare popularitate în cadrul formaţiei cu care a pornit la drum, dar şi în diferitele formule în care a concertat de la părăsirea trupei, inclusiv cea solo.

Slash ocupă un loc de frunte în clasamentul celor mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind considerat unul dintre cei mai buni de către publicaţii de renume precum Time sau Rolling Stone şi din 2012 este prezent şi pe Rock’n’Roll Hall of Fame.

În 1993 şi-a făcut apariţia pe scenă într-o nouă formulă, „Slash’s Snakepit” care a fost considerat de către public un proiect solo, deşi chitaristul afirmă că toţi membrii au avut contribuţii egale (toboşarul Matt Sorum şi chitaristul Gilby Clarke din GNR, basistul Mike Inez din Alice in Chains şi chitaristul Eric Dover din Jellyfish). Apoi, din 2002 până în 2008, şi-a continuat activitatea în formula „Velvet Revolver”, alături de Matt Sorum şi Duff McKagan din fostul GNR şi Dave Kushner din fosta trupă punk Wasted Youth.

Din 2008 până în prezent artistul şi-a continuat călătoria muzicală, de data aceasta solo, bucurându-se în continuare de apreciere din partea fanilor şi criticilor.

Primul său album solo îi poartă numele, „Slash”, şi a avut ca vocalişti nume precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi alţii. Au urmat alte proiecte solo în 2012 cu „Apocalyptic Love” şi „World On Fire”, lansat doi ani mai târziu, ambele avându-l ca vocalist pe Myles Kennedy (Alter Bridge).

Chitaristul care se poate mândri cu locul întâi în topul celor mai bune solo-uri de chitară din toate timpurile cu piesa „Sweet Child O’Mine” (clasament al revistei NME) sau cu solo-ul din „November Rain”, care a fost inclus de Guitar World în top 10, va susţine la Bucureşti un concert, alături de Myles Kennedy şi The Conspirators, cu un repertoriu complex, din toată cariera sa muzicală.

Reguli de acces

Accesul în spaţiul de concert se face începând cu ora 19:00, urmând ca la ora 20:00 să urce pe scenă prima trupă din deschidere, RoadKillSoda. La ora 20:20 este prevăzut concertul britanicilor de la Raven Eye, iar Slash feat Myles Kennedy & The Conspirators vor urca pe scenă începând cu ora 21:30.

Organizatorii îi roagă pe fani să nu aducă cu ei obiecte aflate pe lista celor interzise: sticle, inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căştile de motociclist, bidoanele de plastic, cutiile de băutură, conservele, artificiile, bannerele susţinute de beţe, spray-urile, scaunele, armele, băuturile sau mâncarea, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Accesul cu umbrele este strict interzis, în caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie.

Bilete Slash la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 28 iunie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la preţuri care variază în funcţie de distanţa faţă de scenă. Numărul locurilor în picioare este limitat la 2600 şi nu vor fi suplimentate.

Categorie Preţ
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Loc în picioare 180 lei cumpără bilete

Concertul Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators este organizat de Phoenix Entertainment.