Acest eveniment a avut loc in data de 24 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 24 noiembrie 2015, de la ora 20:00, unul dintre cele mai mari nume ale scenei metal internaţionale, brazilienii de la Sepultura, revin în România pentru a aniversa 30 de ani de activitate, în cadrul unui concert ce va avea loc în cortul încăzit de la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor cânta Hatemode şi Krepuskul.

Programul concertelor:

19:00 – acces
20:00 – 20:40 – Hatemode
21:00 – 21:40 – Krepuskul
22:00 – 00:00 – Sepultura

Sepultura a fost înfiinţată în 1984, în perioada de glorie a metalului. Trupa este o forţă majoră a thrash metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră.

Albume de succes precum „Arise” (1991), „Chaos A.D.” (1993) şi „Roots” (1996) au intrat în cultura muzicală a oricărui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots”, „Arise”, „Refuse Resist”, „Ratamahatta”,”Territory” şi „Attitude” se regăsesc în playlistul oricărui fan al muzicii metal.

Pentru concertul de la Bucureşti pregatesc un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele, începând din 1991 şi până în prezent.

Deoarece Cătălin Scanteie (basistul trupei Hatemode, rănit în tragedia de la Colectiv şi momentan în spital) îşi doreşte foarte mult ca trupa sa să susţina concertul, membrii trupei au hotărât să îi îndeplinească dorinţa. Rolul lui Cătălin nu va fi preluat de un alt artist din afara trupei, ci de solistul formaţiei, David.

Bilete Sepultura la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Sepultura îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 24 noiembrie, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ
War Territory – în faţa scenei (250 bilete) 120 lei cumpără bilete
Acces General – primele 200 bilete 85 lei cumpără bilete
Acces General – după primele 200 bilete 95 lei cumpără bilete
Acces General – la intrare 100 lei cumpără bilete

Reguli de acces şi măsuri de siguranţă

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, concertele încep la ora 20:00, dar porţile rămân deschise până la finalul concertului.

Accesul în Arenele Romane este permis pe bază de bilet valid. Posesorii de bilete War Territory (Golden Circle) primesc o brăţară cu care vor intra în zona dedicată. Odata intraţi în incinta Arenelor Romane nu puteţi părasi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumparaţi un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie) şi utilizarea de căşti speciale pentru protecţia auzului copilului.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe băza de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

harta-siguranta-arenele-romane-bucuresti
Hartă ieşire de acces

Zona de concert are o singură zonă de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare. La locaţie va fi prezent un cort de prim ajutor oferit de BlackHawk Security care vor asigura paza şi protecţia la eveniment.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exterior, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. O parte din trupe vor veni cu merch.

Pentru a avea parte de un concert în siguranţă, au fost făcute încă 4 ieşiri de urgenţă în cort, ajungând la un total 6 ieşiri, plus încă una în spatele scenei. Vor fi prezenţi şi 2 pompieri la fiecare concert, dar şi stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului. De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieşirile de urgenţă din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice, iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieşirile de urgenţă către coronament care dau în parc.

Cortul este dintr-un material ignifug, iar capacitatea la acest concert va fi limitată la 1500 de persoane.

Concertul Sepultura de la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru METALHEAD Meeting 2016.