Acest eveniment a avut loc in data de 28 Aug 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 28 august 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va avea loc concertul-eveniment: The Wall, susţinut de Roger Waters, basistul trupei britanice Pink Floyd.

Spectacolul „The Wall” este inspirat de cel de-al unsprezecelea album al trupei şi este considerat o adevarată capodoperă. Întreg show-ul reprezintă o combinaţie de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, reunite toate sub forma celebrului zid.

Primul turneu „The Wall” a început pe 15 septembrie 2010 şi a cuprins Australia şi ţări din America de Nord, America de Sud şi Europa. De asemenea, cu ocazia acestui turneu s-au interpretat pentru prima integral, în ultimii douăzeci de ani, piesele de pe albumul „The Wall”, de către unul dintre membrii Pink Floyd, ultima intepretare fiind tot a lui Roger Waters, la Berlin, în 21 iulie 1990. Turneul a devenit în scurt timp unul dintre cele mai de succes din istorie, cu un total de 192 de concerte şi peste 3,3 milioane de spectatori. Cea de-a doua serie de concerte în Europa cuprinde 18 locaţii în aer liber.

Roger Waters una dintre legendele rockului mondial

Roger Waters este unul dintre fondatorii legendarei trupe Pink Floyd. Grupul britanic a reuşit în 30 de ani de carieră să îşi creeze o bază de fani extrem de mare cu ajutorul stilului progresive rock unic. Trupa britanică a vândut peste 250 de milioane de albume la nivel mondial care au devenit adevărate puncte de reper în istoria rockului mondial.

Bilete Roger Waters – The Wall

Biletele Roger Waters – The Wall sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua MyTicket la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ Detalii bilete
Gazon B 135 lei fără loc
Gazon A 180 lei fără loc
Golden Ring 280 lei SOLD OUT
Premium Tribune 585 lei loc în tribune
Diamond Seats 950 lei loc pe scaune

Concertul lui Roger Waters (Pink Floyd) – The Wall la Bucureşti este organizat de Emagic.