Acest eveniment a avut loc in data de 3 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 3 mai 2012, de la ora 20:30, Robert Turcescu îşi serbează ziua de naştere printr-un concert live în Hard Rock Cafe din Bucureşti, alături de trupa sa, Casa Presei. În deschidere va cânta trupa Interzis. Printre invitaţii lui Robert se numără Ştefan Bănică şi Mihai Pocorschi.

Robert Turcescu alături de Casa Presei v-a pregătit şi o supriza pentru acest concert, o lansare oficială. Despre concertul ce va avea loc chiar de ziua sa, Robert a declarat pentru www.cancan.ro:  „Am repetat la greu, este un concert de cel puţin două ore, pe care vrem să-l ţină minte toată lumea. Nu vreau să aud după aceea spunându-se « a cântat şi Turcescu, alte treburi nu are»”.

Preţul unui bilet este de 30 lei, alături de unul sau mai multe locuri la masă, cumpărat online pe www.rezervariclub.ro  şi 40 lei de la Hard Rock Cafe, în avans sau la intrare în seara concertului.

În luna mai vor fi 4 concerte în Hard Rock Cafe (Compact, Smiley, Taxi şi Robert Turcescu). Poţi cumpăra de pe www.rezervariclub.ro pachetul de 140 de lei şi ai acces la toate cu o reducere de 25%.