Acest eveniment a avut loc in data de 30 Aug 2011.
Vezi alte evenimente cu .


Marţi, 30 august 2011, concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susţine în Cologne, Germania va fi transmis în direct la The Light Cinema din Bucureşti. Concertul ce va avea loc cu ocazia lansării albumului “I’m With You” va fi transmis în direct în 900 de cinematografe din toată lumea.

Red Hot Chili Peppers are o istorie de aproape 30 de ani. Trupa din Los Angeles a vândut de-a lungul timpului peste 65 de milioane de albume în toată lumea şi a fost răsplătită cu nu mai puţin de 7 premii Grammy. „Blood Sugar Sex Magik” albumul pe care trupa l-a lansat în 1991 a fost introdus de revista Rolling Stone în topul celor mai bune 500 de albume ale tuturor timpurilor, top realizat la 12 ani de la apariţia albumului.

Pe 26 august 2011, Red Hot Chili Peppers îşi lansează cel de-al zecelea album de studio. Trupa formată din Anthony Kiedis (voce), Michael „Flea” Balzary (bas), Chad Smith (tobe) şi Josh Klinghoffer (chitară) le oferă fanilor şansa de a asculta live piese de pe noul sau album printr-un concert live transmis prin satelit în cinematografe din întreaga lume, în România acesta va fi transmis exclusiv la The Light Cinema.

Preţul unui bilet este de 60 lei.

The Light Cinema: Str. Progresului nr. 151-171, sector 5, Bucureşti (Liberty Center)

Sursa: www.lightcinemas.ro