Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jan 2024.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 17 ianuarie 2024, la ora 21:00, rareș susține un concert pe scena Hard Rock Cafe din București.

Rareș Mariș este câștigătorul primului sezon al concursului „One True Singer” (2020) și finalei de popularitate din cadrul emisiunii „Next Star” (Antena 1, 2014), având la momentul respectiv vârsta de 14 ani. Până în prezent, rareș a lansate 17 piese și are numeroase colaborări cu artiști, precum: Nicole Cherry, Bogdan De La Ploiești și Olivia Addams.

Însă, tânărul și-a obținut popularitatea și cu ajutorul platformei TikTok, unde a postat cover-uri și a promovat piesa „Nașpa”, care a devenit un hit la foarte scurt timp. Astfel, a ajuns să cânte pe scenele celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD, NEVERSEA și Summer Well.

Se remarcă nu doar prin cariera muzicală, ci și prin rolul pe care îl joacă în noul film, „Romina VTM”, piesele sale regăsindu-se pe coloana sonoră a filmului.

Bilete rareș la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul pe care Rareș îl va susține la Hard Rock Cafe din București, pe 17 ianuarie 2024, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Acces general, cu loc la masă, 96,65 lei
  • Fără loc, în fața scenei, 65,76 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Copiii sub 7 ani au intrarea liberă. La minim 4 bilete cumpărate ai reducere 10%.

Concertul rareș de la Hard Rock Cafe din București este organizat de Bestmusic Live Concerts.