Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jun 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 iunie 2023, de la ora 21:00, solistul rareș susține un concert la Expirat- Halele Carol din București, cu ocazia aniversării de un an de la primul său concert.

Rareș Mariș este câștigătorul primului sezon al concursului „One True Singer” (2020) și finalei de popularitate din cadrul emisiunii „Next Star” (Antena 1, 2014), având la momentul respectiv vârsta de 14 ani. Până în prezent, rareș a lansat peste 17 piese și a avut numeroase colaborări cu artiști, precum: Nicole Cherry, Bogdan De La Ploiești și Olivia Addams.

Însă, tânărul și-a obținut popularitatea și cu ajutorul platformei TikTok, unde a postat cover-uri și a promovat piesa „Nașpa”, care a devenit un hit la foarte scurt timp. Astfel, a ajuns să cânte pe scenele celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD, NEVERSEA și Summer Well.

Se remarcă nu doar prin cariera muzicală, ci și prin rolul pe care îl joacă în noul film, „Romina VTM”, piesele sale regăsindu-se pe coloana sonoră a filmului.

Bilete rareș la Expirat – Halele Carol din București

Biletele pentru concertul pe care Rareș îl va susține la Expirat – Halele Carol din București, pe 1 iunie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe www.iabilet.ro, la prețul de 80 lei.

Concertul rareș de la Expirat – Halele Carol din București este organizat de Expirat.