Acest eveniment a avut loc in data de 16 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 16 octombrie 2016, de la ora 22:00, R.A.C.L.A. împreună cu mai mulţi invitaţi speciali susţin un concert la Berăria H din Bucureşti, pentru lansarea noului ablum al trupei, „Raport Major”.

Una dintre cele mai longevive formaţii de hip-hop din România îşi lansează cel de-al 9-lea album, „Raport major”, printr-un concert dedicat tuturor fanilor români. Alături de Rimaru, vor urca pe scenă invitaţii de pe noul material, iar trupa va cânta atât piese noi, cât şi melodii mai vechi.

Înfiinţată în 1993, de frații Călin și Dan Ionescu, cunoscuţi sub pseudonimele Rimaru şi Clonatu’, R.A.C.L.A. (Rime Alese Care Lovesc Adânc) este o formaţie de hip-hop din România. Trupa a fost prima din ţară care a lansat un album hip-hop, „Rap-Sodia efectului defectului”. În 1997, a apărut materialul „Cei care te calcă pe cap”, care a fost primit cu entuziasm de către public.

Până în prezent, formaţia are lansate nouă albume de studio și trei single-uri și EP-uri. Din componenţa trupei au făcut parte mai mulţi artişti de renume, precum: Connect-R, Clonatu’ şi K-gula.

De-a lungul carierei. R.A.C.L.A. a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Cargo, Anda Adam, Lora, Bass Turbat, CenzuraH, Vexxatu Vexx şi Deceneu. Printre cele mai cunoscute şi apreciate piese ale trupei se numără: „O lacrimă pentru pământ”, „Nu te-am uitat”, „Sub stele”, „2 în 1” și „Ține-te de ea”.

Bilete R.A.C.L.A. la Berăria H din București

Biletele pentru concertul R.A.C.L.A la Berăria H din București, de pe 16 octombrie 2016, pot fi achiziționate online de pe site-ul www.iabilet.ro, la preţul de 25 lei.

Concertul include conţinut explicit şi este interzis minorilor.