Marţi, 14 mai 2019, de la ora 19:30, Proconsul suţine concertul „20 de ani de balade. Pentru tine…” la Circul Metropolitan Bucureşti.

Trupa Proconsul îşi va încânta fanii cu un concert aniversar, unde va cânta cele mai cunoscute piese pe care trupa le-a lansat în cei 20 de ani de activitate. Se anunţă a fi un concert pentru cel puțin două generații de îndrăgostiți.

Înfinţată în 1999, Proconsul este o formaţie de muzică pop/rock și este prima trupa din România care a câştigat trofeul Cerbul de aur. Au devenit cunoscuţi sub numele de Take Five, cu maxi single-ul de debut „De la ruşi”, iar apoi şi-au schimbat numele în Proconsul.

Printre cele mai cunoscute piese semnate de Proconsul se numără: „Cerul”, „A mea şi-a ta”, „Un om mai bun” şi „Pentru tine”. De-a lungul carierei, trupa a obţinut numeroase premii printre care şi locul 3 la festivalul de la Mamaia (2005), precum şi „Cel mai bun grup al anului”, „Cea mai bună piesă a anului” și „Cea mai bună voce masculină a anului”, la ceremoniile de premiere din acelaşi an.

Proconsul a colaborat cu numeroşi artişti, printre care, Ştefan Bănică, Andra, Raluka, Anda Adam şi JerryCo, iar în concertele lor au avut mai mulţi invitaţi speciali de renume, precum: Marcel Pavel, Dida Drăgan, Florin Ristei şi Lucia Dumitrescu.

Bilete Proconsul la Circul Metropolitan Bucureşti

Biletele pentru concertul Proconsul la Circul Metropolitan Bucureşti, de pe 14 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Entertix, dar şi online de pe www.entertix.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categorie VIP 125 lei bilete
Categorie I 100 lei bilete
Categorie II 75 lei bilete

Concertul Proconsul de la Circul Metropolitan Bucureşti este organizat de Miza E Mizza.