Miercuri, 28 iunie 2017, de la ora 20:00, Placebo concertează la Arenele Romane din Bucureşti. Celebra trupă va susţine un spectacol aniversar, în care vor sărbători cei 20 de ani de carieră şi care face parte din turneul „20 Years with PLACEBO”.

După participarea la Summer Well 2014, Placebo, una dintre cele mai apreciate trupe de alternative rock din lume, revine în România cu un concert special. Cei doi membrii ai trupei îi vor încânta pe bucureşteni cu un nou spectacol, în care se vor regăsi hiturile care au marcat generaţiile ultimilor 20 de ani.

Concertul va avea forma unei călătorii retrospective, în care Brian Molko şi Stefan Olsdal vor ghida publicul prin întreagul lor parcurs artistic. Într-o atmosferă de petrecere şi nostalgie, fanii vor trăi zeci de amintiri ale trupei, diverse stări de spirit produse de ritmurile energice şi versurile cu subînţeles ale pieselor de la Placebo.

„Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdatori cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de succes materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noştri, dar este o şansă şi pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreţi să ne vedeţi cântând „Pure Morning” sau „Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani şi s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă aşteptăm la concerte! V-am pregătit şi alte surprize”, a declarat Brian Molko.

Fondată în 1992, trupa Placebo a luat naştere după întâlnirea celor doi membri actuali într-o staţie de metrou din Londra. Debutul muzical al formaţiei a avut loc 4 ani mai târziu, odată cu lansarea albumului eponim, de pe care au fost extrase 5 single-uri: „Come Home”, „36 Degrees”, „Teenage Angs”, „Nancy Boy”, „Bruise Pristine”. De atunci, grupul a avut o ascensiune continuă şi a s-a clasat mereu în topurile muzicale din majoritatea ţărilor europene.

Până în prezent, Placebo a lansat 7 materiale de studio, 6 EP-uri, 2 albume live şi 3 compilaţii. „Running Up That Hill”, „Every You Every Me”, „Jesus’ Son”, „Special Needs” şi „A Million Little Pieces” se numără printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei. De-a lungul carierei sale, trupa a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: David Bowie, The Cure, Kate Bush şi Kosheen.

Bilete Placebo la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Placebo de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 28 iunie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la o singură categorie de preţ, dar la mai multe pachete de presale.

După o lună de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Placebo, pachetul promoţional de bilete pre-sale „The Better Friend” a fost deja epuizat. Acum, fanii îşi pot achiziţiona bilete din pachetul „A Friend Indeed”, iar după ce acestea vor fi epuizate, publicul va putea achiziţiona bilete la categoria „Acces general”.

Biletele „A Friend Indeed” includ: intrare separată, un breloc şi o insigna creată special pentru eveniment, care le poate aduce şi alte surprize celor care o poartă.

Categorie Preţ
Acces general – presale „A Friend Indeed" 220 lei bilete
Acces general 220 lei bilete

Concertul Placebo de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.