Acest eveniment a avut loc in data de 18 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 18 octombrie 2017, de la ora 21:30, Pasărea Rock susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Pasărea Rock este o formaţie care a debutat în martie 2014. De la înfiinţare, trupa a lansat un album, două EP-uri şi un videoclip. Printre cele mai cunoscute piese Pasărea Rock se numără: „Praznic năprasnic”, „Căluşandra” şi „Pasărea Calandrinon”.

Singurul album al trupei, „Legenda”, a fost lansat în cadrul unui eveniment, care a îmbinat prestaţia live a interpreţilor cu momente de dans, cascadorii, spectacole de dresură, mapping şi proiecţii. Tematica evenimentului a adus în actualitate tradiţiile românești, printr-un spectacol inedit și incitant, care s-a desfășurat pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecții, realizate într-un decor de film și menite să transmită publicului spiritul Pasărea Rock

„Pasărea Rock împletește stilul muzical al anilor ‘70 cu influențele moderne și ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenți care vin la concertele noastre și savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viață”, a declarat Mircea Baniciu.

„Am crescut și ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit și să formăm generațiile care vor duce tradiția mai departe. Ne propunem să aducem în fața publicului muzică rock de esență tare”,  a afirmat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Bilete Pasărea Rock la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pasărea Rock la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 18 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP – loc la masă în faţa scenei 80 lei bilete
Categoria Acces general – loc la masă în sală 60 lei  bilete
Categoria Acces general – fără loc la masă 60 lei  bilete

Concertul Pasărea Rock la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.