Acest eveniment a avut loc in data de 23 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 septembrie 2016, de la ora 19:00, Pasărea Rock concertează la arena Basme cu Cai din Bucureşti. Spectacolul are loc cu ocazia lansării primului album al trupei, intitulat „Legenda”.

Albumul „Legenda” este esenţa existenţei unei trupe prezentă pe piaţa muzicii româneşti de doi ani şi jumătate şi reprezintă renaşterea genului muzical, cu influenţe din folclorul românesc şi cel balcanic. Formaţia pregăteşte un show inedit, care se va desfăşura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii și proiecţii, realizate într-un decor de film. În arena amenajată de Basme cu cai, spectatorii vor fi transpuşi într-o atmosferă medievală, de poveste.

Cu ocazia concertui, organizatorii facilitează transportul pentru participanţi atât la dus, cât şi la întors, punctul de plecare către spectacol fiind în zona Pieţei Chibrit.

https://www.youtube.com/watch?v=mlj69djkXjk

Pasărea Rock este o formaţie care a debutat în martie 2014. De la înfiinţare, trupa a lansat şapte melodii, două EP-uri şi un videoclip, iar turneele susţinute anul trecut au confirmat succesul proiectului. Printre cele mai cunoscute piese Pasărea Rock se numără: „Praznic năprasnic”, „Căluşandra” şi  „Pasărea Calandrinon”.

„Pasărea Rock împleteşte stilul muzical al anilor ‘70 cu influenţele moderne şi ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenţi care vin la concertele  noastre şi savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viaţă”, a declarat Mircea Baniciu.

Bilete Pasărea Rock la arena Basme cu Cai din Bucureşti

Biletele pentru concertul Pasărea Rock la arena Basme cu Cai din Bucureşti, de pe 23 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP 300 lei
Categoria I 200 lei
Categoria II 150 lei

Concertul Pasărea Rock la arena Basme cu Cai din Bucureşti este un eveniment organizat de Revolver.