Formaţia Parkway Drive, una dintre cele apreciate trupe de metalcore la ora actuală, revine în concert în România, pe 20 aprilie 2017, la Arenele Romane (cort încălzit şi acoperit) din Bucureşti. Concertul face parte din turneul european de promovare a celui mai recent album „Ire”, lansat în 2015, şi este prezentat de Rockstadt Extreme Fest. Invitaţi speciali sunt Darkest Hour şi Stick To Your Guns.

Program concerte:
18:30 – acces
19:30 – Darkest Hour
20:20 – Stick To Your Guns
21:35 – Parkway Drive

Formată în anul 2003, formaţia de origine australiană Parkway Drive, este nelipsită de pe afişele marilor festivaluri de profil, precum: Rock am Ring, Graspop, Hellfest, Nova Rock sau Download. Trupa a lansat până în prezent  5 albume de studio, un EP, 2 DVD-uri, un split album şi o carte, ” Ten years of Parkway Drive”. Ultimele 4 albume Parkway Drive au ajuns în Top 10 Australian ARIA Charts.

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără: „Crushed”, „Wild eyes”, „Dark Days”, „Bottom Feeder” sau „Karma”.

Lansat pe 25 septembrie 2015, „Ire” este descris de criticii de specialitate ca o trece uşoară de la stilul care i-a consacrat: metalcore pur la un stil în care influenţele heavy metal sunt mai accentuate. De asemenea, albumul se regăseşte pe locul 21 în clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „Cele mai bune 50 de albume ale anului 2015” şi a atins locul 1 în octombrie 2015 în mai multe ţări: Billboard (SUA), ARIA (Australia) şi în topurile britanice.

Cu ocazia lansării acestui nou produs discografic, trupa Parkway Drive revine în România la mai puţin de un an de la concertul pe care l-au susţinut ca headlineri în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2016, cu o producţie special concepută pentru turneul european şi cu Darkest Hour, ca invitaţi.

Bilete Parkway Drive la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Parkway Drive de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 20 aprilie 2017 , pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Perioada Preţ
Acces General până pe 20 aprilie 90 lei bilete
Acces General ziua concertului 110 lei bilete

Concertul Parkway Drive de la Bucureşti este organizat de Rockstadt Extreme Fest.