Acest eveniment a avut loc in data de 5 Feb 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 februarie 2016, de la ora 23:45, Paraziţii va susţiune un concert la Berăria H din Bucureşti, după concertul SOLD-OUT din 30 ianuarie 2016.

Înfiinţată în 1994 de către Cheloo, Ombladon şi Freaka Da Disk, trupa de hip-hop Paraziţii a reuşit să îşi păstreze neatinsă atitudinea hip-hop care i-a consacrat încă de la începuturi. Mergând în contratimp, în opoziţie cu ceea ce „e la modă” în materie de rap şi maniera de a spune lucrurilor pe nume în textul pieselor, trupa Paraziţii şi-a păstrat titlul de trupă care trebuie neapărat văzută în concert.

În cei 22 de ani de existenţă, trupa Paraziţii a lansat peste 30 de single-uri cu videoclipuri ca grup sau fiecare membru Paraziţii solo, single-uri proprii sau colaborari cu alţi artişti şi peste 20 de albume şi maxi-single-uri, în formula completă sau solo.

La 21:30 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 23:45 cu spectacolul pe scenă.

Bilete Paraziţii la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Paraziţii la Berăria H din Bucureşti, de pe 5 februarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet, online de pe www.iabilet.ro sau fizic de la locaţie, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 65 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 45 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă 35 lei

Rezervările se fac la online, la telefon 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email [email protected].