Sâmbătă, 14 mai 2016, de la ora 20:00, Paolo Fresu şi Ralph Towner vor susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti. Spectacolul va fi o premieră pentru scena jazz din România, pentru că cei doi instrumentişti vor prezenta colaborarea lor muzicală prin albumul „Chiaroscuro”. În deschiderea concertului va cânta trupa Jazzapella.

Unul dintre cei mai mari trompetişti ai lumii, Paolo Fresu împreună cu celebrul chitarist Ralph Towner vor urca pe aceeaşi scenă pentru o demonstraţie de virtuozitate muzicală într-un recital de jazz. Concertul celor doi instrumentişti are la bază ideea colaborării lor muzicale reprezentată de albumul „Chiaroscuro” (2008).

https://www.youtube.com/watch?v=yAkH8flZLic

Paolo Fresu este un muzician de origine italiană care are la activ numeroase înregistrări şi care a primit foarte multe distincţii, printre care premiul „L’Academie du Jazz” sau „Django D’Or”. Ralph Towner este un multi-instrumentist de origine americană cunoscut pentru performanţele sale în ansamblul de jazz acustic Oregon, dar şi pentru cariera sa solo, marcată de colaborări muzicale memorabile.

Grupul Jazzapella este format două soprane, o altistă, un tenor, un bariton şi un bas a fost creat de către Zoltán András, în 2006. Până în prezent, ei au susţinut nenumărate spectacole, iar acum vor deschide concertul cu acelaşi gen muzical care va domina seara: jazzul.

Bilete Paolo Fresu şi Ralph Towner la Sala Radio din Bucureşti

Biletele la concertul Paolo Fresu şi Ralph Tower, ce va avea loc la Sala Radio din Bucureşti pe 14 mai 2016, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 165 lei cumpără bilete
Categoria 1A 155 lei cumpără bilete
Categoria 2 135 lei cumpără bilete
Categoria 2A 125 lei cumpără bilete
Categoria 3 105 lei cumpără bilete
Categoria 3A 95 lei cumpără bilete

Concertul Paolo Fresu şi Ralph Tower de la Bucureşti este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.