Trupa Omelette va cânta în deschiderea evenimentului Lazy Monday, de pe 11 iulie 2016, la Teatrul de Vară Herăstrău din Bucureşti. Formaţia va da startul evenimentului cu muzică synthpop, într-o zi de luni, dedicată concertelor în aer liber.

Omelette este o trupă din peisajul românesc care abordează o energie şi un ritm aparte în piesele lor, redate prin genul muzical synthpop. Membrii trupei sunt Dez (voce și compoziție), Alin Zăbrăuţeanu (compoziție și sound production), Vali Chincişan (artist vizual). Cele mai cunoscute piese ale lor: „With a Rose ,With a Fire”, „Hello”, „Be Kind For Real” și „Kissing” au strâns un mii de vizualizări, în doar câteva luni de la lansare. Formaţia poate fi descrisă ca „unul dintre proiectele alea care răsar peste noapte, fără să remarci, și dupa două sau trei săptămâni îți acaparează urechile sau playlist-ul personal” (Cultartes).

Concertul celor de la Omelette din cadrul Lazy Monday va începe de la ora 19:15 şi va fi urmat de spectacolul britanicilor de la Public Service Broadcasting şi de show-ul trupei James. Porțile Teatrului de Vară din Herăstrău se deschid la ora 18:30.

Bilete Lazy Monday la Bucureşti

Biletele la evenimentul Lazy Monday, ce va avea loc pe 11 iulie 2016 la Teatrul de Vară Herăstrău din Bucureşti, sunt disponibile online pe www.eventbook.ro şi în Bucureşti, în Librăria Engleză „Anthony Frost”, Librăria Franceză „Kyralina” și Librăria Hecate. Biletele pot fi procurate la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi perioada achiziţionării.

Categorie Preţ până în 10 iulie Preţ în ziua evenimentului
Categoria II (fără loc) 175 lei 195 lei
Categoria I 200 lei 220 lei
Categoria VIP 220 lei 240 lei