Acest eveniment a avut loc in data de 29 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 29 noiembrie 2014, trupa NU’EST concertează la Arenele Romane (indoor) din Bucureşti, în cadrul turneului „Re:SPONSE EUROPE TOUR”. După succesul fulminant al concertelor LED Apple şi Lunafly, febra K-Pop cuprinde din nou România cu un concert NU’EST.

NU’EST este cel mai mare nume al industriei muzicale din Coreea invitat până în prezent în ţara noastră. „Prin acest eveniment vrem să impunem în mod incontestabil România ca destinaţie pe ruta turneelor K-Pop şi să facem un pas decisiv în direcţia aducerii în ţara noastră a artiştilor K-Pop de mare calibru.” spun organizatorii.

NU’EST s-a lansat pe piaţa muzicală din Coreea de Sud în anul 2012 şi a avut un parcurs exploziv, cei cinci băieţi numărându-se în prezent printre cele mai adulate prezenţe ale scenei K-Pop la nivel mondial. Trupa a debutat în martie 2012 cu single-ul „Face”, de pe mini albumul cu acelaşi nume. Piesa are un important mesaj social, militând împotriva gesturilor de intimidare în şcoli.

Prima parte a anului 2013 a însemnat pentru NU’EST lansarea mini albumului „Hello”, cel mai bine vândut material al formaţiei, până în prezent. Iar în toamna aceluiaşi an, aplombul creativ al tinerilor muzicieni s-a concretizat sub forma mini albumului „Sleep Talking”.

În anul în curs, cariera trupei şi-a continuat parcursul fulgerător, intrând pe piaţa din China şi lansând primul full length – „Re:BIRTH”.  Materialul oglindeşte maturizarea trupei şi angajarea pe o nouă direcţie muzicală, iar ieşirea albumului pe piaţă a fost însoţită de lansarea videoclipului „Good Bye Bye”.

Pentru o experienţă completă, concertul va fi precedat de un concurs de dans, K-POP Cover Dance Contest, al cărui mare premiu va fi înmânat de NU’EST. Concursul va avea loc pe 28 noiembrie. Detalii despre K-POP Cover Dance Contest şi despre condiţiile de participare vor fi publicate în curând, pe pagina de Facebook Kompas Events.

Bilete NU’EST la Bucureşti

Biletele pentru concertul NU’EST de la Arenele Romane din Bucureşti, din 29 noiembrie 2014, pot fi cumpărate online de pe www.bilete.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Fan Sign 250 lei cumpără bilete
VIP 150 lei cumpără bilete
Normal 100 lei cumpără bilete

Deţinătorii biletelor Fan Sign şi VIP au acces la K-POP Cover Dance Contest, unde va fi prezentă şi trupa NU`EST, care va înmâna premiul trupei câştigătoare.

Concertul este organizat de către Kompas Events.