Acest eveniment a avut loc in data de 21 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 iunie 2013, de la ora 20:00, trupa Nouvelle Vague va concerta în Parcul Rozelor din Timişoara. Trupa va ajunge în Banat în formulă lărgintă, cu trei soliste: Melanie Pain, Liset Alea şi Zula. De la ora 17:30 la Institutul Francez din Timişoara (Bulevardul C.D. Loga nr. 46) trupa se va întâlni cu fanii timişoreni.

Trupa Nouvelle Vague are o carieră de mai bine de 10 ani pe piaţa muzicală mondială pe care a cucerit-o cu stilul unic. O combinaţie inedită de bossa nova şi new wave, cu influenţe reggae, ska şi blues, stilul Novelle Vague fascinează audienţele. Proiectul creat de Marc Collin şi Olivier Libaux are peste 700.000 de materiale discografice vândute în toată lumea şi nenumărate spectacole sold out.

Pe 21 iunie 2013, timişorenii şi nu numai vor avea să asculte live reinterpretări în stilul Nouvelle Vague ale unor piese „Guns of Brixton”, „Dance With Me” sau „Love Will Tear Us Apart”. Concertul Nouvelle Vague este organizat în cadrul proiectului LiveInTM al echipei PLAI.

La o zi de la show-ul din Parcul Rozelor, trupa va concerta la Bucureşti în cadrul Backyard Weekend 2013.

Bilete Nouvelle Vague la Timişoara

Biletele pentru concertul Nouvelle Vague de pe 21 iunie 2013 din Timişoara sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I* 90 lei cumpără bilete
Categoria II 60 lei cumpără bilete

*Bilete în faţa scenei. Numărul acestora este limitat la 200 de bucăţi