Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 5 octombrie 2017, de la ora 21:00, trupa The Notwist susţine un concert la Control Club din Bucureşti.

Înfiinţată în 1989, în Germania, The Notwist este o trupă indie rock, care şi-a schimbat stilul constant, de-a lungul celor aproape trei decenii de activitate. De la metal la indie rock şi recent, influenţe electro, muzica celor de la The Notwist a suferit schimbări care au fost mereu încurajate de public. Astfel, reinventarea a devenit caracteristica principală a trupei şi i-a adus un loc bine meritat în industria muzicală din Germania.

Formaţia a debutat discografic în 1990, odată cu lansarea LP-ului eponim, orientat spre stilul grunge metal. De atunci, The Notwist a lansat 12 materiale de studio şi peste 20 de EP-uri și single-uri. Cel mai recent material al grupului este „Superheroes, Ghostvillains + Stuff” (2016), care prezintă o combinaţie de ritmuri rock şi influenţe electro.

„Consequence”, „Gloomy Planets”, „Off The Rail”, „Pick Up the Phone”, „One With the Freaks” şi „The Rooms” se numără printre cele mai cunscute piese ale trupei. De-a lungul carierei sale, The Notwist a colaborat cu mai mulţi artişti internaţionali, printre care: Alias, Lali Puna, Allie Curell şi Cynthia Dall.

Bilete The Notwist la Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul The Notwist de la Control Club din Bucureşti, de pe 5 octombrie 2017, sunt disponibile online pe www.eventbook.ro, la preţul de 40 lei.

Concert The Notwist de la Bucureşti este organizat de LIVELAND.