Formaţia slovenă Noctiferia va concerta la festivalul Maximum Rock, cel mai mare eveniment metal indoor de la noi din ţară. Festivalul se va desfăşura în weekend-ul 24-25 octombrie 2014 în Turbohalle, din Bucureşti şi îi va avea pe afiş pe Evergrey, Tristania, Threshold, Dark Tranquillity şi nu numai.

Adeptă a unui melanj între industrial, black şi death, trupa Noctiferia a fost întemeiată în 1996 şi este considerată piatra de temelie a metalului dur în Slovenia. Formaţia este originară din Ljubljana şi a lansat până acum 7 albume, între care cel mai recent este „Death Culture”, apărut în 2010.

Noctiferia pregăteşte un nou album pentru anul 2014. Recent a fost lansat şi un CD ediţie limitată intitulat „Gaga People” care conţine cinci dintre piesele ce vor apărea pe viitorul material. Deşi provine dintr-o ţară mică, Noctiferia a vizitat toată Europa prin intermediul turneelor, alături de nume importante ca Malevolent Creation, Cannibal Corpse, Marduk, Immolation şi In Flames.

Noctiferia va urca pe scena Maximum Rock Festival pe data de 25 octombrie 2014, în aceeaşi seară cu Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking şi Emergency Gate.

Maximum Rock lansează primul DVD al unui festival rock din România

Maximum Rock Festival, împreună cu Optical Disc Solutions, a lansat un DVD ce conţine prestaţiile formaţiilor din line-up-ul primei ediţii a festivalului, ce s-a desfăşurat pe 25 şi 26 octombrie 2013. DVD-ul conţine şi interviuri, galerii foto şi imagini cu fanii participanţi.

DVD-ul a fost scos într-un număr de 1000 de exemplare care vor fi distribuite gratuit fanilor şi presei. Cei care îşi achiziţionează abonamente la Maximum Rock Festival 2014 de la sediul Promusic Production Events, dar şi prin sistemul PayPal, primesc automat DVD-ul. Acesta va fi oferit şi la evenimentul din acest an.

Album Maximum Rock Festival 2013
Album Maximum Rock Festival 2013

Pentru ediţia din 2014, din programul Maximum Rock Festival au fost confirmate deja pentru 24 octombrie: Evergrey, Tristania, Threshold şi I’m The Trip, iar pentru 25 octombrie: Noctiferia, Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind. Echipa din spatele evenimentului anunţând că în perioada următoare vor fi confirmate şi alte trupe româneşti.

Bilete şi abonamente Maximum Rock Festival 2014

Biletele şi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţuri ce variază, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Preţ până pe 01.10 Preţ 01-23.10 La intrare
Bilet pentru o zi 85 lei 100 lei 120 lei cumpără bilete
Abonament normal* 115 lei 135 lei 165 lei cumpără abonamente
Abonament special** 115 lei 135 lei 165 lei

* Abonamentul normal (1300 bucăţi) oferă acces la cele 2 zile de festival şi accesul la unul dintre warm-up party-urile festivalului

** Abonamentul special (50 bucăţi) oferă acces la cele 2 zile de festival, accesul la unul dintre warm-up party-urile festivalului, meet & greet pentru 2 formatii, la alegere, posterul festivalui şi un pachet cu materiale promoţionale. Acest tip de abonament poate fi cumpărat doar prin PayPal.

Notă: Numărul biletelor pentru o zi este limitat la 200.