Acest eveniment a avut loc in data de 30 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 30 septembrie 2016, de la ora 22:30, Nicu Alifantis şi Zan concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti. În cadrul spectacolului, trupa îl va avea invitat special pe instrumentistul Mihai Neniţă.

Nicu Alifantis este un muzician, cântăreţ și compozitor de muzică folk și muzică de teatru, care a debutat discografic în 1976, cu EP-ul „Cântec de noapte”. Artistul devine membru al Cenaclului Flacăra, iar primele sale melodii sunt incluse pe compilaţiile „Folk 1” şi „Folk 2”.

În 1995, fondează grupul Alifantis & Zan, ca trupă de studio pentru albumul său „Voiaj”. Pe lângă cele peste 10 materiale solo lansate de-a lungul carierei sale, cântăreţul are la activ 4 albume alături de formaţia Zan. Printre cele mai cunoscute piese ale grupului se numără: „Luni e ziua”, „Sfântul Valentin”, „Vino”, „Neuitatele femei”, „Toboşarii” şi „Întrebări”.

De-a lungul timpului, cântăreţul a susţinut numeroase concerte, printre care se numără şi cel din deschiderea spectacolului Bob Dylan de la Bucureşti. Nicu Alifantis a colaborat cu Florian Pittiş, Mitică Popescu şi Ştefan Iordache pentru câteva materiale de studio. De asemenea, muzicianul a lucrat şi cu alţi artişti de renume, precum: Paula Seling, Alex Velea și Andre Rizo.

Bilete Nicu Alifantis şi Zan la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Nicu Alifantis şi Zan de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 30 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categorie VIP 90 lei
Acces general 60 lei