Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 29 ianuarie 2019, de la ora 21:00, trupa Next Ex lansează noul single și videoclip „Shape Me”, în clubul Expirat – Halele Carol din Bucureşti.

Trupa Next Ex a debutat în 2016, cu single-ul „Hey Girl (Self-Conscious Talk)”, şi a crescut repede în preferințele unui public doritor de ceva nou. Următorul single, „Close”, a venit să completeze imaginea proaspetei formații: un sound actual, electro/pop cu baze alternative, o atmosferă electrizantă, dark glam, versuri personale cântate de o voce feminină versatilă și expresivă.

Materialul de debut, „Mistakes” (2017), conţine 7 piese, iar aceasta include şi single-ul „Superhero”. În 2018, Next Ex au lansat single-ul „Holy Grail”, însoțit de un videoclip filmat dintr-un singur cadru.

În cei aproape 3 ani, trupa a adunat și o serie de prestații live, susţinând concerte în deschiderea trupei Phantogram (USA) sau la festivaluri priecum Shine (București), Sziget (Ungaria), United Islands of Prague (Cehia), SnowFest (Franța), dar şi în cadrul seriei de evenimente Street Food Festival din toată țara.

Bilete Next Ex de la Expirat – Halele Carol din Bucureşti

Biletele pentru concertul Next Ex de la Expirat – Halele Carol din Bucureşti, de pe 29 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii:

Categorie Presale Preţ
Acces General 25 lei -  bilete
La intrare - 30 lei bilete

Concertul Next Ex din clubul Expirat – Halele Carol din Bucureşti este organizat de către Overground Music.