Joi, 17 septembrie, de la ora 21:30, New Jersey, trupa tribut Bon Jovi, susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Dupa show-ul de la începutul anului 2015, italienii de la New Jersey revin în România pentru a oferi un alt tribut celebrei trupe Bon Jovi. Concertul va cuprinde atât hituri care i-au făcut celebri pe Bon Jovi, cât şi piese de pe cele 13 albume de studio ale trupei, toate interpretate cu pasiunea caracteristică celor de la New Jersey.

https://www.youtube.com/watch?v=OuK0NAwW-bc

Formaţia tribut, originară din Italia, este formată din muzicieni profesionişti, care aduc în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Bilete New Jersey – tribut Bon Jovi la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul New Jersey – tribut Bon Jovi la Hard Rock Café din Bucureşti, de pe 17 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP 50 lei cumpără bilete
Acces general – loc la masă 40 lei  cumpără bilete
Fără loc 40 lei  cumpără bilete

Concertul New Jersey – tribut Bon Jovi la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts